Nieuw seizoen nieuwe kansen.

Ilpendam JO19-1

1 - 3

OFC JO19-1

Datum

22 augustus 2020 17:00

Accommodatie

Cars Jeans Stadion

NOU EINDELIJK WEER LEKKER VOETBALLEN.

 ILPENDAM JO 19-1 - OFC JO19-1 ZATERDAG    1-3

Ja, we konden weer aan de bak na enkele maanden niet voetballen wat een gemis zeg. Vandaag oefenwedstrijd uit naar Ilpendam, wedstrijd kon pas om 17.00 uur worden gespeeld. Wel een beetje laat op de dag maar het belangrijkste was we konden weer voetballen.

Helemaal compleet op naar Ilpendam. Werden goed ontvangen en kregen zelfs 2 kleedkamers. Hierdoor konden we het team verdelen en ruim afstand van elkaar houden. We hadden op 9 december 2019 al eerder een oefenwedstrijd tegen dat team gespeelden wonnen toen met 3-2.

We wisten dat ze op een revanche uit waren en met dat in ons achterhoofd waren we gewaarschuwd. Voor ons gold, dat de oefenwedstrijd en weer enigszins terugkomen in het spel ritme het belangrijkste was. De warming-up ging lekker zag dat iedereen toch gemotiveerd meedeed zag er goed uit mannen. Tegenstander had er ook veel zin in kon weleens een leuke wedstrijd worden en dat werd het ook.

Mik had de primeur om als eerste door een ongelukkige botsing op de bank te moeten plaats nemen. Gelukkig kon hij na de rust weer verder spelen. Minder geluk had Melle die viel ook uit met een blessure. Helaas was het voor Melle einde wedstrijd en hopen dat je er a.s. zaterdag weer bent opgeknapt sterkte Melle. Eerste helft kon alle kanten op, kregen kansen maar zij ook en tegenstander wist op voorsprong te komen.

Doordat onze doelman Jay nu al in topvorm was en met wel hele goede reddingen de schade beperkt hield. Gingen rusten wat dingentjes besproken en met goede moed begonnen we aan de tweede helft. Ja we kregen loon na werken kwamen gelijk 1-1 en werd zelfs 1-2 en ja ook nog 1-3.

Er werd door de doelpuntenmakers gevraagd of ik ze wil vermelden in het verslag nou dat wil ik wel hoor. MILO, DAMON EN MAXIM waren de makers, het doelpunt van Maxim was hilarisch hij kreeg de bal aangespeeld. Op hetzelfde moment kreeg zijn verdediger kramp en kon niks meer na enige twijfel van Maxim besloot hij dan toch uit geheel vrije positie de bal maar in het doel te schieten, maar heel sportief na zijn actie ging gelijk naar de speler toe om het door kramp geplaagde been te masseren sportief hoor, doelpunt telde wel hoor. Vandaag geen probleem met de wissels iedereen wilden graag op de bank plaats te nemen jaja jongens het was een aanslag op de conditie van vele. We hebben nog heel wat in te halen wat betreft de conditie.

Maar daar gaan we aan werken, zaterdag thuis voor de eerste bekerwedstrijd tegen Blokkers hoop ik wel dat we er beter voor staan wat betreft de conditie mannen kom van de week lekker trainen. Vandaag genoten van de vele mee gereisde supporters leuk gezicht als uit speelt en je ben veruit in de meerderheid wat toeschouwers betreft. Dit houden we erin hoor.

Dit was dan het eerste verslag van ons team JO19-1 Zaterdag.

Opa Joop Collé

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!