Helaas verloren

Legmeervogels O23-2

3 - 0

OFC O23-1

Competitie

O23 beker poulefase Groep 1 04

Datum

11 september 2021 13:00

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Randhoorn
Randhoornweg 100
1422NE
UITHOORN
tel. 0297-563681

                      Helaas ook tweede bekerwedstrijd verloren

                  Legmeervogels JO 23-2 --------OFC JO 23-1       3-0

Ja helaas ook de tweede bekerwedstrijd verloren tegen Legmeervogels. Op naar Uithoorn bijna compleet missen alleen nog Melle maar die is er met twee weken ook weer bij. Wat wel opviel was dat we met ruim voldoende vervoer vertrokken dat was een wel prettig gezicht.

Beste ouders dat moeten we erin houden hoor, de mannen vinden het echt wel leuk als jullie meegaan. Wat een sluipdoor en kruipdoor route naar Uithoorn, door dat er nogal wat omleidingen waren lukteHet niet iedereen om op tijd voor de warming-up aanwezig te zijn.

Maar iedereen toch op tijd voor de wedstrijd. Pittige tegenstander Legmeervogels daar kwamen we gauw achter, fysiek behoorlijk sterk. We waren best wel gemotiveerd maar daar alleen red je het niet mee, en als niet iedereen voor 100 % de duels ingaat, dan lukt het niet om de tegenstander onder druk te zetten. We hadden te veel balverlies en Legmeervogels maakte daar goed gebruik van, we verloren zeker op het middenveld te veel de bal waar door zij konden gaan op bouwen.

Oké kwamen op 1-0 achterstand en ook nog 2-0, niet dat we helemaal niks terug konden doen hoor. Nee, we creëerde toch wel enkele kansjes dat zeker, alleen de paal stond in de weg ja dat was erg jammer mannen we verdienden toch wel een doelpuntje echt wel. En dan helaas maakte zij er 3-0 van, weet zeker als we er 2-1 van hadden kunnen maken we zeker niet met 3-0 de rust waren ingegaan, maar zoals vermeld gebeurde dat wel. Zelf vond ik dat we een betere tweede helft speelde, gaven minder weg en kregen nog enkel kansen. Denk ook wel dat we erachter zijn gekomen dat het conditioneel nog niet in orde is. We hebben dit doorgesproken met jullie en hier moet echt wat aan gedaan worden.

Aan onze enthousiaste trainer Michel ligt het zeker niet, die is er op Maandag en Donderdag voor jullie. Ga er echt helemaal vanuit dat het best wel goed gaat komen wat de trainingen betreft. Yoram nieuw bij ons team kon vandaag dan laten zien wat hij kan en het zag er goed kerel.!!

Wil Steve nog hartelijk bedanken voor het meedoen in deze wedstrijd wat een inzet man.!! Nou dat was het dan weer mannen, zaterdag laatste bekerwedstrijd voor ons laten we er ondanks dat het einde verhaal is om door te gaan in de beker er met zijn alle een goede wedstrijd van te maken.

En daarna gaan we de najaar competitie in, en laten zien dat we echt wel kunnen voetballen. Van de week indien mogelijk allemaal lekker komen trainen.

Tot Zaterdag Jongens en natuurlijk ook onze trouwe supporters.

Opa Joop Collé

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                            

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!