BLOKKER
tel. 0229-240350

ONDANKS FANTASTISCHE TWEEDE HELFT NET AAN VERLOREN.

BLOKKERS JO 23-1 -----------OFC JO 23-1           3-2

Op naar Blokkers prachtige weer nu maar hopen op een prachtige wedstrijd. Zitten de laatste weken toch wel wat te klote betreft zieken en blessures.

Ook vandaag weer maar met de hulp van Mac uit het zondag team JO-18 Mac lekker man dat je weer mee wilden doen, en dat Michael trainer van JO 18-1. Ondanks dat hij ook niet overloopt van de spelers toch zijn toestemming geeft Top hoor man!!!

Blokkers eerdere wedstrijden 1 x winst,1 x gelijk en 1 x verloren kon dus best spannend worden. Nou dat werd het pas in de tweede helft, de eerste helft niet voldoende inzet ver onder de maat. Daardoor kregen we ook 3 doelpunten om onze oren en kwamen hier mee nog goed weg.

Twee kansjes gehad waar van er één op de lat belande dat was het zo´n beetje. De schrik zat er behoorlijk in zouden we weer net als vorige week tegen een 7-0 verlies oplopen. In de rust alles even goed doorgenomen en wat omzettingen gedaan, even duidelijk laten weten dat we echt uit een ander vaatje moesten tappen, en er wel in moesten geloven dat we nog 45 minuten de tijd hadden om er wat van te maken.

Geloof het of niet maar tweede helft was om te smullen en fucking spannend. In tikkertje van Mounssif 3-1 kregen niet veel later een strafschop en Damon mooi en de hoek 3-2. O ja er werden 2 belangrijke doelpunten gescoord en toen…. Vul dat zelf maar in mannen.

We hadden de wedstrijd helemaal onder controle Blokkers kwam niet meer over de middenlijn. Michel en ik keken uit naar de gelijkmaker die we zeer zeker verdiende en zelf nog wat meer. Maar helaas we kregen toch nog kansen maar het geluk was niet voor ons bestemd.

Te weten Mounssif prima kans slim gegeven Mike. En niet te vergeten van die prachtige vrij trap van Damon in de kruising die gestopt werd. Mannen de wedstrijd hebben we dan verloren maar echt het was genieten zoals jullie de tweede helft hebben laten zien hoe je ook kan voetballen. Allemaal bedankt voor deze inzet. Zaterdag weer tegen Castricum het gaat niet gebeuren dat we er 3 keer van gaan verliezen.

Daar gaan jullie het hele team voor zorgen dit is een deal.

Mannen kom op van de week proberen te trainen en tot zaterdag.