Verlies maar tevreden

Purmerend O23-1

7 - 3

OFC O23-1

Competitie

1e klasse 02

Datum

14 mei 2022 14:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Weidevenne
Savannestraat 51 -53
1448WB
PURMEREND
tel. 0299-424663

ONDANKS VERLIES BEST TEVREDEN OVER DE WEDSTRIJD.

                      PURMEREND JO 23-1--------OFC JO 23-1      7-3

 

Ja zeker ook dat kan verliezen en toch tevreden zijn en dat waren we. Het eerste wat op viel was dat iedereen ruim nee zeer ruim van tevoren aanwezig was. Zelfs de leider van de tegenstander was dat op gevallen hoorde hem tegen zijn spelers zeggen kunnen jullie even opschieten de jongens van OFC staan al op het veld.

Lekker mannen dit is beter dan op slag van kakken komen. Dus niks stond er in de weg om er een leuke voetbal middag van te maken. Ook onze trouwe supporters de vriendinnen van Dani en Yoram waren er gezellig bij. Vroegen of ze bij mij in de dug-out mochten zitten ja daar kon ik geen nee opzeggen. Toch een goede warming-up en een team wat uitstraalde zoiets van, we laten ons niet aftroeven en de kaas van het brood af eten.

Mannen we gaven lekker tegenstand het zag er goed uit en er werden kansje gecreëerd oké ze hebben wel hele slimme snelle spitsen die moeilijk zijn af te stoppen, maar je kan dat ook door beter de buitenspelval toe te passen het makkelijker voor je maken. Kwamen 2-0 achter, Mounssif maakte er 2-1 van maar het werd toch nog snel daarna 3-1. We kregen een strafschop Dani achter de bal en wel heel erg mooi rechts boven onderkant lat en het was zomaar even 3-2. Nou dat gaat nog wel even spannend worden en ja dat werd het zeker. Toch nog 4-2 voor de rust dat was wel heel erg jammer. In de rust spraken we af dat er door iedereen geknokt moest worden maar dan ook alle 11. En dat ging gelukkig beter dan de eerste helft. Bij de stand van 7-2 spraken we af met nog    20 minuten voetballen nu gaan niet meer scoren en ja dat lukte en niet zij maar wij scoorde onze slimme spits Mounssif maakte er 7-3 van dat was gelijk ook de einstand. Mannen de thuiswedstrijd tegen Purmerend was een hopeloze wedstijd waar in we helemaal van de mat werden gespeeld. Maar complimenten om op deze manier jullie revanche te nemen wel verloren maar strijdlustig ten onder gegaan. En Jordy de neef van Milo was mee en had gelukkig spullen bij zich en wilde wel op doel nou Jordy hele tijd niet op doel gestaan maar daar was niks van te merken kerel. Hele goede wedstrijd gekeept en dat vond ook het hele team. Nogmaals bedankt voor je inzet.

Mik gaat na een lange blessure, in het nieuwe seizoen weer voetballen fijn te horen kerel. Nou mannen zaterdag tegen Blokkers gaan we laten zien dat we echt wel kunnen voetballen. 

Opa Joop Collé

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!