Goed begin!

OFC O23-1

3 - 2

Bloemendaal O23-2

Competitie

O23 beker poulefase Groep 1 18

Datum

3 september 2022 12:00

Scheidsrechter

T.H. Smit

Accommodatie

Sportpark OFC
Twiskeweg 8
1511BZ
OOSTZAAN
tel. 075-6841668

WE ZIJN WEER BEGONNEN EN GOED BEGONNEN.

                        OFC JO23-1 - BLOEMENDAAL JO23-2        3-2

Ja mannen vandaag was het dan weer zover het voetbalseizoen is begonnen. We beginnen altijd met de bekerwedstrijden en dit jaar was het niet anders. Bloemendaal was onze eerste tegenstander voor ons onbekend nog niet eerder tegengespeeld. Ondanks de drukte rond Zandvoort en Bloemendaal waren ze keurig op tijd in Oostzaan. Onze Mik ook gelukkig weer van de partij na een lange blessure van bijna één jaar. Het was voor het hele team behoorlijk afzien wat conditie betrof en daar bij het was nog vreselijk warm. Maar dat we er zin in hadden was goed te zien jongens wat een heerlijke inzet complimenten hoor.

We zetten gelijk veel druk tegenstander hielden we goed op hun eigen helft. Er werd hands gemaakt en kregen terecht een stafschop Theo aan je ogen mankeert nog helemaal niks. Yoram wilden de klus wel klaren lag de bal op 11 meter en Wauw keeper naar de verkeerde hoek. En het eerste doelpunt van het seizoen staat op naam van Yoram. Bloemendaal, leuke sportieve tegenstander, kwam terug op 1-1, maar een mooie assist van Ryan op Yoram en ja hoor we kwamen weer op een verdiende 2-1 voor sprong. Onze keeper van vorig jaar Jay die wilden dit jaar voetballen en Wauw wat een doelpunt was dat zeg. Jay zo maak je er niet veel hoor in een seizoen prachtige omhaal man lekker 3-1. En wederom Ryan met een assist alleen naar de verkeerde kleur pipo en het werd spannend 3-2. Maar we hadden Jesse Hottentot op doel man, man wat heb jij ons in de race gehouden zeg. Jesse wat heb jij een fantastische wedstrijd gekeept kerel. Man of de match TOPPIE MAN.!!

Allemaal zaten we te wachten op het verlossende eindsignaal, waren compleet moe gestreden. Mannen vandaag geen hogeschool voetbal maar als je met zoveel inzet als vandaag een wedstrijd speelt nou dan is dat echt genieten hoor. Michel en ik hebben dan ook super genoten van de wedstrijd. Steven reuze bedankt dat je wilden meespelen, en Damon topman dat ons wilden assisteren omdat Ed geniet van een zeilvakantie en jij de plaats van Ed overnam volgende week weer lekker voetballen. Mannen nogmaals complimenten voor deze wedstrijd.

Onze scheidsrechter Theo uiteraard aanwezig en volgens mijn en de tegenstander hele goede wedstrijd Gefloten Theo. En het hele team wenst jou en Greetje een fijne vakantie in Turkije.

Zaterdag gaan we er vol tegen aan in Castricum en nemen de 3 punten mee naar Oostzaan.

Lekker allemaal komen trainen van de week dat moet het helemaal gaan lukken.

Opa Joop Collé

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!